Csanádi Anikó

Mi is felejthetetlen napokat töltöttünk Kubában a Vendi Toursal, Jól szervezett kiscsoportos utazás. Olyan helyeken jártunk, olyan élményekben volt részünk, ahová egy nagy irodával nem jutsz el. Mindezt olcsóbban, jó hangulatban, jó társasággal.

Rugáber Lajos

LAZA HUMOROS CSOPORT VEZETŐT ISMERTEM MEG VENDI SZEMÉLYÉBEN. PROFI TÁJÉKOZTATÁS. A VÁRHATÓ ÉLMÉNYEK PONTOS LOGISZTIKÁJA BRAVÓ. JÓL ÉREZTEM MAGAM.

Márkus Vali

Felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk, jól szervezett programokkal, szuper emberekkel, gyönyörű helyeken jártunk. Örülünk, hogy végig velünk voltál Vendi, nagyon jól éreztük magunkat, és a kis csapatunk is remek volt..

Aczél Nikoletta

Felejthetetlen, élményekkel teli, tartalmas 2 hetet töltöttünk el, fantasztikus emberek társaságában. Olyan helyeken jártunk, melyeket csak Vendi által ismerhettünk meg igazán. Lassan 1 hónapja, hogy hazajöttünk, de nem telik el nap, hogy ne jutna eszünkbe, nézegetnénk a képeket vagy csak annyi, hogy de jó is volt KUBA :) Nem bántuk meg, hogy Vendit és a Kuba Olcsóbban-t választottuk 😘 Köszönjük Vendi!

Kaluber Attila

Szeretném megköszönni Vendinek életem egyik legcsodálatosabb élményét. A változatos programok, a profi szervezés, a csodás idegegenvezetés tette ezt az utat felejthetetlennè. Nem válaszhattam volna ennél jobb kubai nyaralást, amit a Kuba Olcsóbban-tól kaptam. Szívből hálas vagyok ezért Vendi és Kriszti. Köszönettel: Attila...

Tóth Enikő

Vendel segítségével nagyon szép, érdekes helyekre juthattunk el, olyanokra ahova “átlag” turistaként nem tudtunk volna. A 15napi program változatos volt városnézéssel, kirándulással, pihenéssel: a kedvencem Trinidad környéki lovaglás és Cayo Santa Maria gyönyörű tengerpartja. Mindenkinek tudom ajánlani ezt az utat, akik szeretnék megismeri Kubát ilyen rövid idő alatt is. Vendel profin szervezte az utazást és arra törekedett, hogy mindenki megismerje és élvezze Kubát!

Prikászky Szilvia

Már 2 hónapja hogy hazajöttünk de nem múlik el nap hogy ne jutna eszünkbe. Számunkra Kuba már nem csak egy ország, hanem egy Kuba elnevezésű élmény és annyira különleges hogy nagy hiba lett volna nem felfedezni. Na és ehhez kellett Vendi. Amikor először találkoztunk, tudtam, hogy vagy vele utazunk vagy sehogy. És nem csalódtunk. Biztos hogy más szervezésben nem tudtuk volna ilyen jól a helyén kezelni a mai kubai valóságot, és fele ennyi igazi kubai élményben sem lett volna részünk. Bátran válassza mindenki az ország felfedezésének ezt a módját, mert jobbat úgysem talál. Köszönjük neked Vendi!!!! Találkozunk Santiago de Cuba-ban!! Ugye?😀😘🐬🦐☀️⛱🇨🇺

Pékné Nyírő Anita

Köszönjük Vendi az utat! Egy élmény volt a kubai utunk. Nagyon tetszett minden a régi autók, az emberek, a nyugalom és a tenger az lenyűgöző. Örülök, hogy mindenhova kísértél minket így nem kellett küszködni a nyelv hiányosságával. Fantasztikus kapcsolataid vannak kint, szeretni való emberek. Szívesen visszamennék mégegyszer. Természetesen akkor is a VendiTours-sal. 😊😘 mindenkinek csak ajánlani tudom.🕺💃👍😉❤

Dobai Krisztina

Kuba... leírhatatlan élmény. Vendivel utazni dobott még a dolgon. Nem egy hagyományos út amit tőle kaptunk. Helyismerete kapcsolatai révén biztos hogy többet láthattunk mint egy hagyományos iroda szervezte utazásnál. De nincs annyi karakter ami elég lenne leírni. Röviden csak ennyi: köszönjük hogy álmunkat valóra válthattuk Veled.

Fejes Judit

Nagy álmom volt, hogy egyszer eljussak Kubába. Őrülök, hogy ez Vendi segítségével vált valóra. Olyan gyönyörű helyeken jártunk, amiket egy átlag turista nem fedezne fel. Két héten át testközelből érezhettem az igazi, autentikus Kubát. Nem lehet leírni azt a sok-sok élményt, amit nap mint nap átéltünk! Gyakorlatilag egy végeláthatatlan buli volt ez a két hét élményekkel, jókedvvel és sok-sok kacagással fűszerezve. Ha egy tökéletesen megszervezett, élménydús nyaraláson szeretne részt venni, tiszta szívvel tudom ajánlani Vendit! Köszönöm Vendi ezt fantasztikus nyaralást, nagyon jól éreztem magam!

Szalai Erika

Egész életemben vágyódtam Kubába és nagyon örülök, hogy egy ismerős javaslatára Vendit választottuk az álmom valóra váltásához! Olyan helyekre jutottunk el, ahova egy kommersz utazási iroda valószínűleg nem visz el, mert lehet nem is tud róla, hogy létezik....egészen rendkívüli élményekben volt részünk! Egy hónap is kevés volna azt az életérzést átvenni, minden helyszínt megismerni-de azt gondolom Vendi utazása igazi esszenciaként mégis jó képet fest az itt élők mindennapjairól. Csodálatos volt, igazi életre szóló élmény, amihez Vendi helyismerete, gondos szervezése nagyon sokat hozzátett! Őszintén ajánlom, Kubát látni kell! Köszönjük Vendi ezt a fantasztikus kéthetet!

Czirok Ferencné

Még nem tértem magamhoz egészen a nagy utazásból amelyért mindketten nagyon hálásak vagyunk. Tegnap már azt gondoltam néha, hogy álom az egész, de csak be kell csukni a szemem és már látok hallok mindent. Nincs is kedvem kimenni az utcára nehogy elveszítsem az ottani képeket, tájat, embereket hangokat amelyek még nagyon élénken élnek bennem. Feri azt mondta nagyon tehetséges utazásszervező vagy, minden napra csodálatos programokat találtál ki a legtermészetesebben, jutott idő pihenésre, szórakozásra. Nekem este jól esett a pihenés, hogy másnap frissen szívhassak be mindent és semmit el ne mulasszak.

Tóth Timea

Kedves Vendi...Szeretném megköszönni neked azt a csodálatos 2 hetet amit ebben a gyönyörű országban eltölthettem! A profi idegenvezetést és azokat a különleges helyeket amiket nem láthattam volna ha egy utazási irodával utazom! Felejthetetlen élmény volt! Nagyon szeretnék még egyszer visszamenni! Ha lehetne már holnap indulhatnánk!!! És persze szeretném megköszönni a fantasztikus csapatnak azt a felejthetetlen születésnapi meglepetést amit szerveztetek nekem! Soha nem fogom elfelejteni! Köszönöm Nektek!!!!

Szekeres Tünde

Kubát látni, érezni kell, sőt mondhatnám megéltük mi abban a két hétben - ahogyan magunk között neveztük - Vendi Tours-sal! Aki ismer tudja rólam, hogy szeretem a kényelmet, eleganciát luxust ha nyaralásról van szó! Hát csak köszönni tudom, hogy ebben az estben hagytam a rábeszélésnek és nem Varaderon egy ötcsillagos luxus hotelt választottunk , majd boldogan meséltem volna mindenkinek: huuuuu, de jó volt Kubában.... És ennyi... Amiben részük volt Vendivel, na az KUBA! A hihetetlen valóságos KUBA! Amit képeken láttam egy az egyben kitárult előttem a valóságban... Az elmondhatatlanul csodás caribi világ, fehér homok, "sokkėk" színű tenger, manyecka part csoda fonat - ezt érti aki érti -, Pina colada, Cubalibre, hatvan éves luxus cabriok, salsa, merengue...zene, zene, mérhetetlen jókedvű és mosolygós latin emberek! Ez kísért minket a fél országon át. Igazi autentikus környezetben. Mindenkinek mondom, ha látni akarja ezt az országot, betekinteni a kubai emberek igazi, nem kirakata életébe, Vendit válassza!

Kun Erika és a Cubalibre csoport

Hát én nagy világutazó hírében állok, sok országot bejártam, de ez a két hét mindent vitt. Kuba szerelem lett. Mindig is szerettem ha beleláthatok az adott ország valódi életébe, ha olyan helyekre juthatok el ahová egy átlag túrista talán sosem. És ha minden ismerősömet megeszi a sárga irigység :). Ezt az élményt köszönöm neked Vendi-tours. Nem egy egyszerű idegenvezető vagy.. imádtam a buszban mesélt "napi Kuba" történeteidet. Többet tudtam meg Kubáról két város között utazva mintha elolvastam volna egy útikönyvet. Lenyűgöző helyekre vittél. Olyan kalandokra beszéltél rá amiktől rettegtem, de életem legemlékezetesebb élménye lett mint pl. a trinidadi lovaglás a hegyekben. Én aki a latinzene antitalentuma voltam, beleszerettem ebbe a műfajba, annyit zenéltünk és táncoltunk együtt. Megismertem Kuba valódi, de csodás arcát. Ajánlom mindenki hallgasson rá, ő jobban tudta mi kell egy felejthetetlen nyaraláshoz mint mi magunk. A magánházaknál eltöltött napok bármelyik 5 csillagos szállodánál többet adtak. Isteni helyi helyeken ettünk, ittunk. Ilyet élményeket egy utazási irodai sosem tudott volna nyújtani. Én csak a Vendi-toursal utazom, nagyon köszönök mindent! És készülj, a szivacs nem utoljára kalandozik Kubában!

Juli és Gabi

Szeretnénk megköszönni ezt a csodálatos utazást a '' Vendi-tours''-nak, hogy elvitt minket olyan gyönyörű helyekre, amiket egy átlag turista soha nem fedezne fel. Megéri elmenni, és megnézni ezt a más Világot..Vendi kiváló helyismerettel rendelkezik, szebbnél szebb tájakat láttunk.. és végeláthatatlan buli volt ez a 2 hét. Ha egy tökéletesen megszervezett, élménydús nyaraláson szeretne részt venni akkor nyugodt szívvel tudom ajánlani Vendit!!! Köszönjük

Bellei Barbara

Hát én is megfordultam már itt ott eme nagyvilágban, de ez a Kuba a Venditourssal minden képzeletemet felülmúlta pedig képzeletem fantáziam van dögivel! Visszamennék, vagyis tuti hogy visszamegyek. Köszönöm az élményeket ebből táplálkozom es meritek energiát a szürke hétköznapokon.

M. Zoli

Véleményem szerint ehhez hasonló utazást, jelenleg rajtad kívül nem csinál Kubába senki. Egyedülállósága a programok rugalmasságában rejlik, továbbá hogy mi alakíthattuk ki a túránkat a segítségeddel. Nagyon szuper volt! Csak egy-két dolgot emelnék ki, ami kimondottan kimagaslott. Trinidad, lovaglás a hegyekbe, csúcspont a vízesés és az alatta kialakult tavacskában a fürdőzés, no meg maga az egész napos lovaglás úgy, hogy életemben nem ültem lovon! Szuper volt mindkét oldalon a búvárkodás, az egyik városból átutazni a másikba úgy, hogy lásd a belső Kubát is. Érdekes volt egy olyan autópályán utazni, ahol bármikor áthajtanak előtted állatcsordát, vagy bármikor megfordulhatsz a másik irányba! Nem véletlen lehet max 80-100 km/h-val közlekedni! De mindezért kárpótol az a világ, amit itthonról soha nem érthetünk meg a TV előtt ülve. Összegezve csodálatos volt, egy életre szóló élmény. Köszönöm az eddigieket, de már készülök a következőre, természetesen veled! :-

Mészáros Ilona

Mi jut eszünkbe, ha azt halljuk: Kuba??? ...szivar, rum, Salsa. Én még kiegészítem: veteránautók, pálmafás fehér homokos tengerpart, és az elengedhetetlen koktélok: Cubalibre, Mojito, Daiquiri, zenés táncos jókedv......és én ezt mind láttam, tapasztaltam. Életem egyik legnagyobb élménye volt, hogy eljutottam Kubába. A Venditours által olyan helyeken jártam, és olyan programokon vettem részt, amelyekről (leánykorom óta) eddig csak könyvekben olvastam, vagy filmeken láttam. Például delfinnel úszkálás, lovaglás / vágtatás :-) /, barlang-tavi fürdés, stb., stb.. Nagyon jól éreztem magam már holnap visszamennék. Köszönöm a Venditoursnak ezt a két hét élménydús nyaralást!!! Ajánlom mindenkinek, ha Kuba = Venditours! Salud Amor y Dinero! :-) :-)

Sáfrán Zsuzsa

Nagyon jó volt! Ezt az élményt kár lett volna kihagyni! Még most is a hatása alatt vagyunk!! Köszi Vendi

Baráth Andi és Tomi

Köszönjük Tamással ezeket az igazán élménydús programokat, és a szervezést. Nagy élmény volt számunkra a delfinárium és a trinidadi lovaglás. Bennünket Kuba visszavár, így mi nemsokára ismét Vendi utasai leszünk!

Jessy

Szenzáció volt ez a két hét nagyon profi volt a szervezés, a leghíresebb utazási irodákkal felveszi a versenyt, természetesen azok árának a töredékéért. Mindenkinek ajánlom Kubát a "VendiTours" szervezésében, csillagos ötös.

Tamáskovits Tündi

A legnagyobb álmom, vágyam volt Kubába eljutni. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy a jó Isten megadta nekem ezt a lehetőséget. Hiszem és tudom hogy az hogy mindezt Vendi szervezése által élhettem meg több mint ajándék! Az igazi, autentikus Kubát testközelből érezhettem olyan módon ami az összes elképzelésemet felül múlta. Az a helyzet hogy ezt nem lehet szavakba önteni. Egyet tudok biztosan, minden erőmmel azon leszek hogy mielőb vissza mehessek átélni életem legnagyobb csodáját! Cuba es mi vida! Muchas Gracias Vendi para todos!